ARROS AL FORN

ARROS AL FORN


Ingredients:


-Cigrons.


-1 nap.


-Vedella per a coure.


-Galteta.


-Peuet de porc.


-Costelletes i cansalada.


-Arròs.


-Alls.


-Creïlles.


-Blanquets i botifarres.


-Tomaca.


-Pebre roig.


 1) Posem a coure els cigrons, el nap, la vedella, la galteta, el peuet, les costelletes i la cansalada.


2) Quan està cuit, sofregim uns allets i creïlles tallades a làmines.


3) Tirem a la cassola 6 tasses d'arròs, afegim el sofregit de les queradilles amb l'oli i tirem un poquet de pebre roig. Ho menegem tot.


4) Aboquem tot el que hem cuit a la cassola i posem per cada tassa d'arròs 2 de caldo que tenim de tot el que hem cuit.


5) Sofregim 2 blanquets i 2 botifarres en una paella i les posem en la cassola, partim una tomaca i també l'afegim a la cassola.


6) Ho posem tot al forn al voltant d'un hora.


La recepta l’ha donada i l’arròs l’ha cuinat Xelo Alfonso.