COCA DE IOGURT

 


INGREDIENTS:


-2 IOGURTS NATURALS


-2 GOTS DE SUCRE


-3 GOTS DE FARINA


-1 GOT D'OLI DE GIRA-SOL


-6 OUS


-2 SOBRES DE RENT ROYAL.


-MANTEGA, SUCRE MOLT I AMETLA.


 1. En primer lloc separem les clares dels rovells dels ous i alcem les clares a punt de neu.


2. Aboquem el sucre a les clares i menegem, després aboquem els rovells i continuem menejant-t'ho.


3. Posem l'oli, i després els iogurts i ho mesclem tot.


4. Quan està tot ben menejat aboquem la farina i al final els sobres de Royal.


El forn ha d'estar calent, posem la coca a temperatura màxima i li llevem temperatura quan vegem que la coca comença a colorar. Tindrém la coca aproximadament uns 35 minuts al forn.


Quan traguem la coca hem d’untar-la de mantega mentre està calenta.


Després una vegada estiga gelada l'espolsarem en sucre i li posarem les ametles per damunt.


La Coca h’ha elaborada Consuelo Molina i la recepta l’ha facilitada Isabel Montañes Gascó.