Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida amb la col·laboració d’Edicions Bromera convoquen, un any més, el Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, una de les propostes més peculiars de les lletres valencianes.

Poden optar al Premi de Literatura Eròtica totes aquelles obres de tema eròtic, originals i inèdites, escrites en la nostra llengua, amb una extensió mínima de 105.000 caràcters amb espais inclosos (50 fulls d’extensió). Els originals s'hauran de presentar per correu electrònic abans del dia 15 de maig literaturaerotica@mancoval.com .

El jurat format per Josep Andrés, Emili Casanova, Josep Penadés i Paula Soriano, així com pel president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, escollirà el guanyador o guanyadora del guardó dotat amb un import de 4.000 €. L’obra premiada es publicarà en Edicions Bromera dins la col·lecció «L’Eclèctica».

«El certamen manté la seua aposta per la nostra llengua amb la satisfacció de comptar amb una iniciativa que continua en plena vigència» apunta Federico Vidal, conseller de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de la comarca.

En les vint-i-cinc edicions prèvies s’han presentat al voltant de 600 obres aspirants, «símptoma inequívoc de la validesa d’esta iniciativa per a exportar el nom de la Vall d’Albaida arreu del nostre territori», al parer del president de l’ens comarcal. És per això què la mancomunitat renova «el seu compromís amb el Premi de Literatura Eròtica, una cita que necessita de la col·laboració de totes les administracions», afig.

Cal recordar que el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida és l’únic guardó en literatura eròtica convocat per una institució pública a tot l’Estat espanyol. Tant per la dotació econòmica com, sobretot, per la peculiaritat, conforma una de les principals convocatòries literàries del territori valencià.